ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ, ΑΘΗΝΑ

H «Α.Ι. ΚΟΝΤΑΡΟΥΔΑΣ Ε.Ε.» ολοκλήρωσε με επιτυχία την αναδιαμόρφωση χώρου γραφείων και τη δημιουργία 13 ανεξάρτητων χώρων.

Το συγκεκριμένο έργο περιελάμβανε την καθαίρεση όλων των εσωτερικών τοιχίων από τούβλο, κρατώντας βέβαια τον φέροντα οργανισμό του χώρου και την καθαίρεση όλου του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. Δημιουργήθηκαν 13 ανεξάρτητοι χώροι για συνεδρίες ψυχολόγων σε ατομικές και σε ομαδικές αίθουσες. Η δημιουργία των νέων χώρων έγινε με τη χρήση απλής γυψοσανίδας (2+2) και με τη χρήση ηχοαπορροφητικών υλικών στο εσωτερικό τους.

Η αρχιτεκτονική και ηλεκτρομηχανολογική μελέτη εκπονήθηκε από την εταιρεία Ahylo, ενώ η κατασκευή και η επίβλεψη από έμπειρους μηχανικούς της εταιρείας μας.

Οι χώροι γραφείων εναρμονίστηκαν πλήρως στις λειτουργικές ανάγκες για τις συνεδρίες και χρησιμοποιήθηκαν πιστοποιημένα υλικά γνωστών εταιρείων. Οι ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες αφορούσαν τον κλιματισμό και αερισμό του χώρου, τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, τις εγκαταστάσεις ισχυρών και ασθενών ρευμάτων και την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων.

Πιο αναλυτικά:

 1. Γενικές αποξηλώσεις στα μπάνια, σε όλους του χώρους, στις οροφές στα δάπεδα, αποξήλωση παλιού ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, κουζινών, ντουλαπών κλπ.
 2. Δημιουργία νέων χωρισμάτων γυψοσανίδας (2+2) για τους χώρους και για τα W.C.
 3. Τοποθέτηση νέου βυνιλικού δαπέδου, αφου πρώτα πραγματοποιήθηκε εξομάλυνση δαπέδου λόγω υψομετρικής διαφοράς σε κάποια σημεία.
 4. Κατασκεύη και τοποθέτηση νέων ξύλινων θυρών MDF
 5. Τοποθέτηση νέων υαλοστασίων αλουμινίου με θερμοδιακοπή της εταιρείας ALUMIL.
 6. Κατασκευή επίπλων και επίπλου Reception από τους έμπειρους ξυλουργούς μας
 7. Χρωματισμός όλου του χώρου με πλαστικό οικολογικό χρώμα.
 8. Νέες εγκαταστασείς ισχυρών και ασθενών ρευμάτων, νέος ηλεκτρολογικός πίνακας, νέα σημεία ρευματοληψίας, data, νέα σημεία φωτισμού και νέες εγκατάστασεις πυρανίχνευσης
 9. Δημιουργία κρύφου φωτισμού σε κάθε χώρο με χρήση γυψοσανίδας και ταινίας LED.
 10. Στους χώρους γραφείων τοποθετήκαν απλίκες ενώ στον κύριο χώρο τοποθετήθηκαν γραμμικά και χωνευτά LED φωτιστικά σώματα
 11. Ο κλιματισμός και εξαερισμός του χώρου έγινε με τη χρήση VRV συστημάτων, εναλλακτών θερμότητας και ευκάμπτων και μεταλλικών αεραγωγών. Τα κλιματιστικά σώματα ήταν της εταιρείας LG ELECTRONICS.
 12. Για τις ανάγκες των W.C., της κουζίνας και των νέων κλιματιστικών σωμάτων απαιτήθηκαν νέες υδραυλικές εγκαταστάσεις ή τροποιήση των υφισταμένων.
 13. Στους χώρους των W.C. και της κουζίνας τοποθετήθηκαν κεραμικά πλακίδια.
 14. Τοποθέτηση νέας πόρτας ασφαλείας με ηλεκτρικό κυπρί της εταιρείας GOLDEN DOOR.
e-genius.gr ...intelligent web software